Sliktas ziņas Nikolaja Puzikova dzīvē: viņa mamma manāmi satraukta

Tiesa turpina izskatīt krimināllietu, kurā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs tiek apsūdzēts slepenu ziņu atklāšanā. Uz tiesas nama Nikolajs ieradās, kopā ar savu mammu, kā norādīts Gitas Vīksnes rakstā “Uz tiesu – ar mammu”, kas publicēts žurnāla “Privātā Dzīve” numurā.

 

 

Kā norāda raksts izdevumā, Puzikova māte, izskatoties satraukta un norūpējusies, sēdēja aiz muguras savam dēlam Nikolajam un vēroja tiesas zālē, kur viņš atradās.

 

Puzikova māte neatkāpās ne soli un izteica nepatīkamu attieksmi pret fotogrāfu klātbūtni. Tomēr Nikolajs mierināja savu māti, norādot, ka fotogrāfi vienkārši veic savu darbu.

Puzikovs ir apsūdzēts saskaņā ar Krimināllikuma 329. pantu par neizpaužamu informāciju atklāšanu, kas nav konfidenciāla, slepena vai sevišķi slepena, ja šo informāciju izpaudusi valsts amatpersona, kura ir bijusi brīdināta par šīs informācijas neizpaušanu vai kura likumā ir atbildīga par šīs informācijas paturēšanu slepenībā.

Lasi arī: Asie gurķi tomātu mērcē

Par šādu pārkāpumu var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīgu brīvības atņemšanu, probācijas uzraudzību, sabiedrisko darbu vai naudas sodu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment